Vælg en side

Den nye udgave af WordPress indeholder en række små forbedringer.

Af nye features er bl.a. muligheden for at skifte sprog på administrator panelet, mulighed for at oprette nye sider direkte fra menu opsætning. De fleste ændringer er udviklingsorienterede. På brugerniveau er der ikke de store ændringer.

Alle klienter med Salling Support Opdaterings aftale har fået opgraderet deres sider til nyeste version og der er ikke konstateret nogle afvigelser på den baggrund.

For mere information: WordPress 4.7 “Vaughan”

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Dine cookies vil blive gemt i op til 24 måneder.

Luk